Børnehus

Leder

Grethe Hegelund HolmGrethe Hegelund Holm er leder af Klitmøller Fribørnehave og SFO. Hun er uddannet pædagog i 1985, og har altid arbejdet indenfor faget. De sidste 18 år som leder.

bornehave@klitmollerfriskole.dk

Som leder er det vigtigt at fremme faglig refleksion og fordybelse omkring det pædagogiske arbejde. Det sker i erkendelse af, at god ledelse er med til at udvikle gode medarbejdere, og at gode medarbejdere er med til at skabe en god børnehave og SFO, hvor børnene trives og udvikler sig optimalt.

Jeg bliver glad, når samarbejdet mellem forældre og personale er så godt, at det kan ses på barnets trivsel og udvikling.

Kort om Klitmøller Fribørnehave

Børnelivet i klitmøller tager udgangspunkt i de unikke muligheder vores nærområde tilbyder. Vi samarbejder med de lokale foreninger og virksomheder, der opererer i naturen. Vi er glade for at bo og vokse op i klitmøller med alt, hvad det indebærer af foreningsliv, historie, “the Cold hawaii”, fiskeri, natur og friluftsliv.

Mere info:

Mandag – torsdag: 6.15 – 16.45
Fredag: 6.15 – 16.00
Ring eller send gerne en sms, hvis man kommer senere/tidligere end normalt.
Aktiviteter ude af huset foregår normalt i tidsrummet 9.00 – 13.00, men kan variere.
Om mandagen og torsdagen er vi til morgensamling på skolen og går fra børnehaven kl 7.50.
Tlf: 29332777